# HRVATI DILJEM SVIJETA UJEDINIT

HRVATI DILJEM SVIJETA UJEDINITE SE ! (5)

Svaki pojedinac kao i svaki narod imaju trenutke koji im otvaraju oči, kao i hrvatski narod na hrvatskim prostorima ..., po vjesnicima ...

Tako Ideja po kojoj je obnovljena NDH, kao i uvijek pretpostavljala je žrtvovanje, žrtvovanje davno prije 1990. godine, što su uglavnom Hrvati shvaćali i prihvaćali, tako se ispunjao dovoljan razlog u Hrvatskoj, što se očitovalo točno 1990. godine.

Dakle, u ime Života i djece do 1990. godine, Hrvati su se toliko žrtvovali za opće dobro. Dobro znaju da kada čovjek radi nagrada slijedi, nagrada bez rada svojstvena je neradnicima koji bi krali i prisvajali tuđe (što očevi čine - djeca promatraju i tako nauče), ne znaju da se opće dobro čuva radom, žrtvovanjem. .., takvi po genima i navikama bez kontrole, razaraju zajednicu.

Naročito državu kao što je Hrvatska, koja je stoljećima pod okupacijom, u kojoj je nered odgovarao okupatorima, da bi i više eksploatirali Hrvate. Uvijek su stimulirali janjičare, znači očevi - jude načelnici – kadije su uzrok, a djeca tako odgajana su posljedica, isti u krugu, sve po stvorenim uvjetima ... Hrvati se i danas žrtve načelnika - juda u lokalnim zajednicama i gradovima, uglavnom su kvalitete Jugoslavena pa funkcioniraju po navikama, kao takvi su uzrok i posljedica stvorenih uvjeta koje imamo i u sada stvorenoj – obnovljenoj hrvatskoj državi, pa je takav rutinirani ološ hrvatsku državu doveo na koljena ...; prijateljstvo kao orijentaciju i garanciju zlorabe ...

1. Pojedinac, obolio po neredu, zlorabi prijateljstvo, odraz je zemaljskog oca koji nije živio po pravilima Života.
2. Pojedinac pomoću stranke, na svome konačnom putu, luciferski koristi i državne institucije dok se protivi Životu, radi osobnih interesa.
3. Katolička crkva kao zastupnik Života, koliko je u Hrvatskoj u funkciji dok izumiru Hrvati?!
4. Prijateljstvo kao konstanta između dobra i zla.
5. Prijateljstvo potiče na samokritičnost i obraćeništvo.

Dakle, u Hrvatskoj se ne poštuje pravila života, Život, čovjek. Ne poštuju se pravila Života i kada se narodne vođe ne biraju po djelima - žrtvovanju, što je i odgovornost birača koji također ne žive pravila Života, a što se doslovce uvijek pokazuje u jednom selu ili gradu u Hrvatskoj: po natalitetu, drogama, iseljavanju i... Ali uzorne Hrvate krase djela - žrtvovanja i do 1990.godine, što je odraz gena – biografije, time su pokazali svoju kvalitetu ..., kao i 1990. godine pa do 1995. godine.

Što se Hrvatima dogodilo odmah nakon 1990. godine i poslije 1995. godine? Uzrok su vladajuće strukture koje su se nametnule kao „antifašisti“, infiltrirali su se ili ostali na funkcijama koje su obnašali i prije 1990. godine. Nisu se kadrovirali najuzorniji, po zasluzi, već su nastavili jugoslavenski kadrovi, janjičari kao saboteri.

Dakle, izostale su reforme po kadroviranju, a zato su i posljedice katastrofalne..., dok „antifašisti“ razbijači hrvatske sloge orgijaju, „brižni“ Hrvati se čude i nijemo promatraju. Konkretno, nisu dovoljno pozicionirani politički uznici, branitelji Domovinskog rata i Hrvati iz dijaspore. Dakle, reforme su izostale zato da bi oni, koji samostalnu Hrvatsku nisu ni željeli, sami sebe kadrovirali, načelnici u orkestru s policijom i sudovima.
Hrvati koji su stvarali preduvjete za slobodnu obnovljenu Hrvatsku do 1990. godine, ali i od 1990.godine, lukavo - tendenciozno su zaobilaženi, zaustavljani milom i silom da ne bi došli na vlast, što čine i danas.

Sudionici od 1918. godine, 1941. godine, 1971. godine, do Savske 16. u Zagrebu 1990. godine, antihrvati su se lukavo pozicionirali, dok su ih ostali Hrvati promatrali i tolerirali, i dalje demagogijom uvjeravajući; trujući od naroda stvaraju običnu masu.

Dok su „antifašisti“ od 1990. godine zidali svoju piramidu podrivajući jedinstvo Hrvata, velika ljubav naivnih Hrvata prema općem dobru nije preferirala sudjelovanje u vlasti, a što se danas bivšim političkim uznicima i braniteljima razbija o glavu, ruši čast i dostojanstvo, dok se spomenuti likovi načelnici, kadije i njihovi mentori bore za što veću poziciju u vlasti, pritom ne biraju sredstva.

Hrvati i svi koji su brižni za nezavisnu Hrvatsku trebaju ispraviti grješke reformama, kadroviranjem i lustracijom da zažive red, rad, disciplina i zadovoljstvo u domovini. Nezaobilazno po funkciji, članovi HAZU -a i HAZUD-a, kao znanstvenici, se trebaju ujediniti i uključiti aktivnije u ime općeg dobra u Hrvatskoj. Također, katolička crkva u Hrvatskoj i Hrvatska pravoslavna crkva – prema rezultatima su samo promatrači posrtanja hrvatske države.

Uglavnom pojedinci načelnici i sudstvo mafijaški su umreženi u ime „antifašizma“ i „ljudskih prava“ diljem Hrvatske i tako se spašavaju od zatvora kao lopovi i veleizdajnici, u svojim podrumima. Ambiciozno ukradenim novcem demagoški obmanjuju narod dok ciljaju na mjesta saborskih zastupnika i povezujući se kumstvom... Eto načelnika i stranaka kao opomena ..., i njihovih rutiniranih čuvara iz škole UDBE, koji opet svojim ponašanjem potiču uzorne Hrvate na akciju da se taj ološ makne.

Svim dužnosnicima, ukoliko su im neobrađena polja, neobnovljene tvornice, gdje droga hara, gdje je pad nataliteta, po odgovornosti im se u buduće mora suditi kao veleizdajnicima iz struktura zla. Ometani roditelji u stvorenim uvjetima trebaju shvatiti dok tako griješe ne odgajaju svoju djecu dobro, pa će djeci trnuti zubi iz istih razloga, kao što trnu zubi i samim roditeljima ...., dakle, treba samokritika kao pomoć.

Zato, stranke po kojima je obnovljena NDH su tu, ali koje treba očistiti od raznih uljeza - spavača, od najnižih do najviših funkcija u hrvatskim institucijama prožetim homoseksualcima, lezbijkama (emancipiranost). Stranke trebaju djelovati ujedinjene, skupa ..., HSS i HSP koje su „antifašisti“ ciljano uništili, kao i društvo bivših političkih uznika, a branitelje su razbili na stotine udruga (zavadi, razjedini i vladaj).

Raširenih ruku treba pozvati i dočekati učesnike obnovljene neovisne Hrvatske iz 1990. godine: političkih uznike i branitelje, kao i sve Hrvate iz dijaspore kojima se smišljeno brani povratak u domovinu, što vrijedi i za Hrvate iz BiH da se aktivno dodatno uključe u zajednički korpus - da se zaustavi iseljavanje iz BiH. Vođe treba birati prema žrtvovanju i biografiji, a ne nekom „antifašizmu“, neslozi ...

U Zadru, kolovoz 2016.

dr. sc Ilija Barjašić
Predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i
poticanje nataliteta u Hrvatskoj ŽIVOT
i
Predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj

Posljednja izmjena: 2016-08-07 13:52
Novosti - Život

# 2016-10-22 04:49 - Franjo

Hrvatski antiljudski i anticivilizacijiski fašizam/ustašluk,koji je imao 82 koncentraciona logora, koji je imao 400 stratišta i koji je imao logore za decu/ spada u najgore fašizme u istoriji čovećanstva! Kad je čuo za Jasenovac i dečije logore,predsednik

Vaš komentar

CAPTCHA image
065535
free hit counter