# ŽRTVE ZBOG POLITIČKOG ANGAŽ

ŽRTVE ZBOG POLITIČKOG ANGAŽIRANJA ZA HRVATSKU ZAJEDNICU

Kako smo se svojom specifičnošću, zbog reda kao uvjeta životu, za opće dobro žrtvovali u svojoj mladosti, tako smo dosljedni i u starosti ukazivati na veće i manje propuste koje Hrvati čine kroz državne institucije. Ovom prilikom ističemo kao obvezu poticati i učiti mlade generacije, radi njihove budućnosti, da poštuju one koji su se žrtvovali i tako im i omogućili slobodnu Hrvatsku nakon višestoljetne porobljenosti, da svojim doprinosom unaprijede uvjete u Hrvatskoj radi spoznaje, tj. života.
Tko i zašto Hrvatima ruši dostojanstvo i potiče u nered !?
Zaslužena i po fizičkom radu, ali neostvarena adekvatna mirovina i stambeno pitanje . . . Ovo ističemo da pokažemo tendenciju ove vladajuće garniture koja nas smatra grješnicima umjesto uzorima, što smo se ustali protiv zla koje je haralo u hrvatskoj zajednici pomognuto pomoću produženih ruku iz hrvatske zajednice, a koje je ništilo hrvatski narod, kojima savjetujemo u ime života da se ispovjede. Istima smeta nezavisna Hrvatska i danas kao uvjet dostojanstvena života, a od koji su neki i dalje neki nosioci vlasti, te zbog raznih kompleksa pomoću institucija preziru bivše političke zatvorenike jer su dostojanstveni i dosljedni.
Za bivši robovski radni dan odmjereno nam je samo 50 kuna danas, dakle mi smo grješnici i robovi za ovu tj. istu garnituru vlastodržaca koji su nas i zatvarali, i koji nas skupa s hrvatskim narodom i dalje ponižavaju i uništavaju jer se prema njima odnosimo kao kršćani. Dodjelom 50 kuna za jedan robovski radni dan doslovce su demonstrirali svoje emocije koje su potvrdili zakonima za sebe, a protiv nas, kakvi su bili i u prošlom režimu. Utoliko neke od naših bivših političkih zatvorenika koriste zbog dnevnih potreba za mase, kako bi skrenuli pažnju s bitnih problema za hrvatsku zajednicu.
Konkretno, kao i kroz prošla stoljeća uglavnom su od 1990. do danas prividno i materijalno dobro prošli ljigavi pojedinci iz hrvatske zajednice i vlastodršci iz jugoslavenskog režima. Pojedinci koji su pomoću već šablonske vladavine iz Jugoslavije razbijali cjelinu, i danas razbijaju i nište kako udrugu bivših političkih zatvorenika tako i udrugu dragovoljaca domovinskog rata, i svako udruživanje koje redom stvara pozitivnu snagu za život Hrvata u Hrvatskoj.
Uglavnom, problem vlastodršcima s bivšim političkim zatvorenicima je taj što se nas najveći broj ne može kupiti - mijenjati za mrvice i staviti u socijalni okvir kao problem, jer naše dostojanstvo nije za prodaju, mi mislimo i živimo u ime dobra. Varaju se vlastodršci u Hrvatskoj ako misle da bivši hrvatski politički zatvorenici, tj. žrtve srpskog okupatora ne vide da su silnim kreditima sanirali mirovine i tako kupili glasove i dalje održavaju mir na ulicama.
Gospodo, što je s lustracijom u Hrvatskoj koja je već provedena u bivšim «komunističkim» državama Europe.
Hrvatskim građanima niste do sada rekli da EU neće primiti u svoje članstvo Hrvatsku sve dok ne siđu s vlasti vlastodršci koji vladaju danas u Hrvatskoj, a koji su vladali u «komunističkom» režimu koji nije imao ništa sa zdravim ljudskim ponašanjem.
Dakle, u Hrvatskoj «komunjarama» nije stalo do članstva u EU, zbog kojeg po europskim deklaracijama moraju sići s vladajućeg trona, kao što su morali i tisuće Nijemaca, Poljaka, Čeha i dr. Neće Nijemci valjda koji su od smeća očistili svoje dvorište u isto primiti hrvatsko smetlište, dakle lustracija je imperativ po iskonu po kojemu će se i Hrvati usavršavati, a navikom će održavati red u ime života.
Da bi obmanuli hrvatsku i svjetsku javnost označili su sebe kao ljevičare, a nas kao desničare i to kao ekstremne teroriste za što nemaju konkretne argumente. Zapravo oni su ubijali, a ne mi, oni su rušili život i sijali beznađe, a ne mi. Njihova luda umišljenost se vidi po tragu, misle da njihova tendencija nije ni danas prozirna, tendencija koja je sijala i još danas sije smrt po Hrvatskoj. Nisu svjesni da je njihova kvaliteta adekvatna vampirima. Njihova Jugoslavija je propala jer su u njoj stvarani uvjeti za smrt. Neka se Hrvati čuvaju jugoslavenske šablone za život, jer konkretno Hrvata je i fizički sve manje. Bivši hrvatski politički zatvorenici samo su ukazivali nosiocima jugoslavenske vlasti kako tendiraju zlu, tj. carstvu mrtvih, a što se Jugoslaviji i dogodilo. Dakle uglavnom bivši politički hrvatski zatvorenici danas nekim hrvatskim vlastodršcima savjetuju u ime dobra da se maknu s dužnosti zbog kvaliteta koja pokazuju rasulom u hrvatskoj zajednici. Eto zašto je potrebna lustracija, jer hrvatski vlastodršci nisu svjesni odgovornosti za živote koje zastupaju po dužnosti, koja zahtjeva najveću odgovornost, a za koju nemaju adekvatnu kvalitetu koja se zato pretpostavlja. Svjesniji pojedinci koji im ukazuju, savjetujući ih preko kritike doživljavaju torture u pravcu smrti, a što je znakovito da hrvatski vlastodršci nisu za uzor već prijetnja životu. Činjenica je da nakon svakih nekoliko godina u Hrvatskoj preko sto tisuća građana je manje, tj. toliko ih više umire nego što ih se rodi. Hrvatski bivši politički zatvorenici zastupnici su života, ponajprije u hrvatskoj zajednici poticat će život i zastupati pojedince u vlasti koji su osvješćeni za opće dobro vlastite zajednice.
Samo dostojanstveni pojedinci svjesno su se žrtvovali za život u borbi protiv privida, tj. smrti u hrvatskoj zajednici, i zato vjesnici života po iskonu su miljenici i mediji dobra, svjesni i odlučni u borbi za život u beskonačnost.
Pokret za preporod hrvatskog duha i
poticanje nataliteta u Hrvatskoj – ŽIVOT

Posljednja izmjena: 2008-04-02 08:47
Novosti - Život

# 2016-07-18 01:07 - Rayshelon

Slam dunkin like Shaquille O'Neal, if he wrote invfrmatioe articles.

Vaš komentar

CAPTCHA image
065535
free hit counter