PREPOROD HRVATSKOG DUHA

 

Preporod hrvatskog duha i poticanje nataliteta u Hrvatskoj - Život logo


Preporod hrvatskog duha i poticanje nataliteta u Hrvatskoj - Život Donirajte

Preporod hrvatskog duha i poticanje nataliteta u Hrvatskoj - Život

 Člansku pristupnicu pošaljite na našu adresu

HRVATE POLITIČKE STRANKE OPOMINJU

 

Hrvatima se političke stranke nisu pokazale uzorno poticajne u ime općeg dobra, naprotiv više su im opomena, jer raslojavaju hrvatsko zajedništvo, što iskustvo i spoznaja potvrđuju kroz stoljeća.

Uzrok su pojedinci koji, po cijenu zajedništva, koriste stranke kao sredstvo da bi s lukavim strancima, lutalicama ostvarili svoje perfidne želje. Protive se iskonskim načelima zajedništva, prema kojima bi svaki Hrvat u Hrvatskoj trebao raditi ono što najbolje zna - u ime općeg dobra, a prema dužnostima biti i odgovoran.

Razbijanje zajedništva, pomoću tolikih političkih stranka u Hrvatskoj, farizejski je način djelovanja, koji se nikada nije pokazao afirmativno, jer dobro spaja a zlo razdvaja. Posljedice razbijanja zajedništva Hrvata: iseljavanje Hrvata, pad nataliteta …,  prijete opstanku hrvatskog naroda.

 Egoisti bez časti i dostojanstva, sa svojim strankama prepreka su hrvatskom zajedništvu. Svoje ciljeve postižu lažima, pomoću sredstava za javno priopćavanje, raznim ucjenama i navikavanjem… pretvaraju narod u puku masu, koju kontroliraju zakonima materije.

Zato mudraci trebaju, u ime općeg dobra, ujediniti Hrvate prema načelima Života i ukloniti uzroke iseljavanja  iz Hrvatske.

Zadar, siječanj 2022. godine

 

                       dr.sc. Ilija Barjašić

                     predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i

  poticanje nataliteta u Hrvatskoj ŽIVOT, predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj